Süt ve süt ürünleri sektörünün en büyük işletmesi olan Ak Gıda’nın, Türkiye’deki 5 fabrikasından biri olan Sakarya Üretim Tesisindeki kadın çalışanlar için “By Baristo Sakarya”da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği gerçekleştirildi.

KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Ak Gıda, Türkiye coğrafyasına yayılmış 5 fabrikasından biri olan Sakarya (Pamukova) Üretim Tesisinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında keyifli bir etkinliğe imza attı. Kadın çalışanlarını, “By Baristo Sakarya”da düzenlenen kahvaltıda ağırlayan Ak Gıda, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

BİR ARAYA GELDİLER

Düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen kadınlara, etkinliğin sonunda günün anısına hediye paketi verildi. Bu gibi güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden By Baristo Sakarya İşletme Müdürü Yiğit Ertaş, “By Baristo Sakarya olarak böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan ötürü mutluyuz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

 

Sakarya Kafe Restoran olarak Serdivan’da hizmet veren By Baristo Sakarya Medeniyet Caddesinde bulunuyor. Sakarya cafe restoran sektörünün güçlü markası olan By Baristo Sakarya güçlü kadrosu ve lezzetli menüsü ile dikkat çekiyor. Sakarya’da gidilecek kafeler arasında en önde olan By Baristo gece 01.00’e kadar hizmet veriyor. Sakarya gidilecek restoranlar arasında en önde olan By Baristo özel etkinliklerinize de ev sahipliği yapıyor.